• Ana Sayfa
    • Fakülte
      • Yönetim
        • Dekanlık
        • Fakülte Kurulu
        • Fakülte Yönetim Kurulu
        • Komisyon ve Kurullar
        • İdari Birimler
        • Organizasyon Şeması
      • Hakkında
      • Tarihçe
      • Misyon & Vizyon
      • Yayınlarımız
    • Bölümler
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Turizm Rehberliği Bölümü
      • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
    • Personel
      • Akademik Personel
      • İdari Personel
      • Personel Formlar
        • İdari Formlar
        • Akademik Formlar
    • Lisansüstü
      • Yüksek Lisans Programları
        • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
        • Turizm İşletmeciliği
    • Akademik Takvim
    • Kalite
      • Akademik Birim Kalite Komisyonu
      • Dış Kaynaklı Dökümanlar
      • Yönetmelikler
      • Yönerge Esaslar Klavuzlar
      • Görev Tanımları
      • Hassas Görevler
      • İş Akış Süreçleri
      • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
    • Öğrenci
      • Öğrenci Kayıt İşleri
      • Haftalık Ders Programları
      • Sınav Programları
      • Danışmanlık Saatleri
      • Yaz Öğretimi
      • Öğrenci Toplulukları
      • Çift Anadal
      • Formlar
      • Ders İçerikleri
      • Ders Bilgi Paketleri
      • Tek-Çift Sınavları
      • Staj
      • İş Başında Eğitim
      • Ders Kayıt Süreci
      • Kariyer Merkezi
    • Çalıştay
      • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
      • Çalıştayın Yeri ve Saati
      • Çalıştay Yürütme Kurulu
      • Çalıştay Program ve Afişi
      • Çalıştay Sonuç Raporu
      • Çalıştay Fotoğrafları
      • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
      • Destekleyen Kuruluşlar
    • İletişim
TURİZM FAKÜLTESİ
  • Ana Sayfa
  • Fakülte
    • Yönetim
      • Dekanlık
      • Fakülte Kurulu
      • Fakülte Yönetim Kurulu
      • Komisyon ve Kurullar
      • İdari Birimler
      • Organizasyon Şeması
    • Hakkında
    • Tarihçe
    • Misyon & Vizyon
    • Yayınlarımız
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Turizm Rehberliği Bölümü
    • Rekreasyon Yönetimi Bölümü
  • Personel
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Personel Formlar
      • İdari Formlar
      • Akademik Formlar
  • Lisansüstü
    • Yüksek Lisans Programları
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
      • Turizm İşletmeciliği
  • Akademik Takvim
  • Kalite
    • Akademik Birim Kalite Komisyonu
    • Dış Kaynaklı Dökümanlar
    • Yönetmelikler
    • Yönerge Esaslar Klavuzlar
    • Görev Tanımları
    • Hassas Görevler
    • İş Akış Süreçleri
    • Öz/Akran Değerlendirme Raporları
  • Öğrenci
    • Öğrenci Kayıt İşleri
    • Haftalık Ders Programları
    • Sınav Programları
    • Danışmanlık Saatleri
    • Yaz Öğretimi
    • Öğrenci Toplulukları
    • Çift Anadal
    • Formlar
    • Ders İçerikleri
    • Ders Bilgi Paketleri
    • Tek-Çift Sınavları
    • Staj
    • İş Başında Eğitim
    • Ders Kayıt Süreci
    • Kariyer Merkezi
  • Çalıştay
    • Çalıştayın Amacı ve Kapsamı
    • Çalıştayın Yeri ve Saati
    • Çalıştay Yürütme Kurulu
    • Çalıştay Program ve Afişi
    • Çalıştay Sonuç Raporu
    • Çalıştay Fotoğrafları
    • Çalıştay Görevlileri (BAİBU Turizm Fakültesi Öğrencileri)
    • Destekleyen Kuruluşlar
  • İletişim
  • Ana Sayfa
  • Hakkında
  • Yönetim
  • Akademik Kadro
  • Danışma Kurulu
  • Öğretim Planı / Müfredat
  • Sınav Programı
  • Ders İçerikleri
  • Ders Bilgi Paketi
  • Haftalık Ders Programları
  • Fotoğraf Galerisi
  • İletişim

Akademik

Turizm İşletmeciliği Bölümü Başkanlığı

Prof. Dr. Aliye Çilan Akın
Prof. Dr. Aliye Çilan Akın

Prof. Dr. Asım Saldamlı
Prof. Dr. Asım Saldamlı

Doç. Dr. Hakan Tuna
Doç. Dr. Hakan Tuna

Doç. Dr. Onur Cüneyt Kahraman
Doç. Dr. Onur Cüneyt Kahraman

Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Yasemin Ersöz
Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Yasemin Ersöz

İletişim

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm Fakültesi 14030 Gölköy BOLU

Telefon : +90 374 253 55 50
Faks : +90 374 253 55 51
E-Posta : turizm@ibu.edu.tr

© 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı